Domov      O podjetju      Lokacija      Kontaktni podatki      Zaposlitev      Partnerske povezave      Vizija in poslanstvo       
   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

nestanovanjske stavbe

 

stanovanjske stavbe

 

komunalna in prometna infrasruktura

 

drugi gradbeni inženirski objekti

 

vzdrževanje cest

  Domov: TREVEN d.o.o. LOGATEC  
             
 

PLC Logatec

PDF dokument PRILOŽNOSTI

Lokacija PLC v Logatcu omogoča različne aktivnosti, ki se razlikujejo po velikosti in vsebini, saj je zgradba in umestitev v okolje univerzalno zasnovana.

PDF dokument
800 kB

Poslovno Logistični Center Logatec

T 01 750 92 11
F 01 750 92 12
E
info@treven.si

 

Domov    Poslovno Logistični Center Logatec

Poslovno Logistični Center Logatec

Predstavitev novega poslovno-logističnega centra v Logatcu (IOC Zapolje, 1370 Logatec). V letošnjem letu dokončujemo gradnjo poslovnega objekta z bruto površino več kot 15.000 m2. Sam projekt smo poimenovali Poslovno-Logistični Center ali skrajšano PLC. Verjamemo, da lahko skupaj z vašimi idejami temu lepemu objektu damo primerno vsebino.

Poslovni in skladiščni prostori

O podjetju

Podjetje TREVEN d.o.o. velja za eno najuspešnješih gradbenih podjetij na Notranjskem in širše. Podjetje navkljub krizi raste iz leta v leto in širi svojo ponudbo v dejavnosti. Osnovna dejavnost podjetja je gradbeništvo, urejanje okolice objektov in vzdrževanje cest.

Notranjsko-kraške novice so regionalni časopis, ki na območju Notranjsko-kraške regije oziroma šestih občin (Bloke, Cerknica, Logatec, Loška dolina, Pivka in Postojna) izhaja vsakih 14 dni.

V letu 2010 so kupili peskokop in betonarno nekdanjega GRADIŠČA Cerknica v Podskrajniku s čimer so zaokrožili ponudbo s področja gradbeništva. Pred tem so že prevzeli lastništvo tudi nad NOTRANJSKIM ČASOPISOM.

V letu 2012 so se odločili za veliko poslovno odločitev in kupili podjetje TIM-IMPEX. S tem so prevzeli lastništvo tudi nad 15.000 m2 velikim poslovnim objektom v obrtni coni v ZAPOLJU. Objektu bi radi vdihnili novo dušo predvsem na (s) področju logistike in razširiti tudi drugo poslovno rabo. Prav gotovo jim bo glede na smele načrte in vizijo to tudi uspelo.

 
             

  AKTUALNO
Obvestila 2013
Obvestila 2012
  INFO
TREVEN, gradnje in vzdrževanja d.o.o.
Obrtna cona Logatec 22, SI-1370 Logatec
T 01 750 92 11
F 01 750 92 12
E info@treven.si
  SKUPINA TREVEN
Poslovno Logistični Center Logatec
 
  Vse pravice pridržane © 2003 - 2024 TREVEN d.o.o.
Izdelava On-line rešitve, postavitev in gostovanje: Prolog d.o.o., Logatec 1990 - 2024